sábado, 16 de junio de 2012

Code Lyoko en directe i en 3D


Angulema
Davant / Norimage Films Pel · lícules: Codi Lyoko Season 5 gira a Charente
Societats i pel · lícules Norimage Davant · lícules han estat assignats per Scoop Lluna assolir, respectivament, la part 3D en viu i part de la filmació de Codi Lyoko temporada 5.
Code Lyoko és una adaptació de la historieta creada amb èxit a Angoulême en la dècada de 2000, i emès per France Televisió i Canal J a França. La seva última temporada va ser el 2007. Filmada en quatre temporades i episodis de 97, que s'exporta a Espanya, EUA i Gran Bretanya, entre d'altres.
La història: Un grup d'adolescents bord d'una fàbrica abandonada descobreix que conté un laboratori secret de l'Exèrcit.En aquest laboratori, és una súper ordinador que els permet materialitzar en un món virtual. En lloc més, donen vida a una intel · ligència artificial que vol atacar a la Terra.
L'èxit va ser el nomenament, quan el món virtual ha estat tractada en 3D.
·          Live/3D, o va fer el primer Mundial
"Llançat en el període 2007-2008, els aficionats exigeixen una seqüela, explica el productor / director, Rosa di Luccio Davant Films. L'aposta ha estat acceptada per a la nova temporada per substituir la gira mundial veritable festa fins al moment en 2D amb acció en viu. Un veritable repte per a nosaltres i el món la primera vegada. "
"Posem en pràctica la graduació proposta de dos estudiants de l'Escola de Gobelain a París, identificat per l'empresa Scoop Lluna, una filial de pel · lícules prèvies d'Angulema".
L'elenc, que va començar l'octubre de 2011, va acabar la setmana passada. El paper principal serà interpretat per un jove Angoumoisine. Vint dissenyadors estan molt ocupats creant dissenys que se sumaran als efectes especials. Ubicació exploradors estaven en el lloc previst per al dia després de la nostra entrevista.
"Els trets es rodarà al bosc i molts de secundària Guez de Balzac , continua Luccio vaig Rosa. Aquesta pel · lícula d'acció - aventura - la ciència ficció dirigeix ​​a l'audiència de 10-12 anys, però estem apuntant a un més ampli 6-15 anys de sobre. "
Director d'aquesta creació, Luccio vaig Rosa és el responsable de "portar tota la indústria manufacturera en el temps" - "El nostre pla de treball anirà del 2 de juliol al 31 d'agost", diu. I, com a director, que dirigeix ​​l'equip de muntar, així com personatges vius "avatars" (o d'animació en 3D). Va ser ell i el seu equip que farà el tall final.
7 jugadors es repartiran els papers principals, alguns rols de trenta es distribuiran en total. "Serem de 80 a 90 persones en l'estudi mentre gravava escenes en viu, per no esmentar l'estudi d'animació . "
Filmat per la decoració, el projecte compta amb 26 episodis.
·         La producció executiva assignada a Norimage
Pascal Lamargot de Norimage és el productor executiu de Scoop Lluna per al tornejat, és a dir, es busca finançament. També ha donat el productor executiu i com a tal administra els diners assignat per a la part ficció (pel · lícula).
45 dies de rodatge es proporcionen en l'estiu de 2012 amb els estudis en quatre setmanes, quatre setmanes a la universitat i una setmana per la configuració a l'aire lliure.
El Departament de Charente i la regió de Poitou-Charentes donar suport al projecte al finançament del projecte a la Charente. Els beneficis d'aquest projecte són importants, de fet, gairebé dos milions de beneficis econòmics locals s'espera que entre els àpats, allotjament, ocupació, etc.
Inicialment, amb seu a París, Norimage Films s'ha traslladat a les províncies i, especialment, a Charente "per a la comoditat de la vida i menys estrès" durant 3 anys. Amb seu a Merignac, la restauració de Producció treballa en el projecte durant un any.

No hay comentarios:

Publicar un comentario